Verhoef Woningaanpassing B.V. - Uw veiligheid is onze zorg

Verhoef Groep is Dé specialist!

Verhoef Groep is een gevestigde naam als het gaat om het realiseren van woningaanpassingen. Wij helpen u bij het aanpassen van uw woning om deze comfortabel, veilig en toegankelijk te maken voor nu en voor in de toekomst zodat u zo lang mogelijk in uw huidige woning kunt blijven.

Dit kan een kleine aanpassing zijn van de toegang van de woning om makkelijk en veilig met een rollator in en uit de woning te komen maar Verhoef Groep past ook uw badkamer aan zodat u zonder valgevaar veilig kunt douchen.

Wat levert Verhoef Groep?
Of het nu gaat om een oprit, aangepast toilet of de gehele aanpassing van uw woning, Verhoef realiseert (bijna) alle denkbare oplossingen.

Wij bespreken de aanpassingen bij u thuis of in de showroom van Verhoef en stellen daarna voor u een heldere (vrijblijvende) offerte op.

Wij zijn uw adres voor drempelhulpen, wandbeugels, douche- en toiletartikelen, aanpassing badkamer, aanbouw en verbouw, mobiliteit en slimme hulpmiddelen.

Beleid Verhoef Groep i.v.m. het Coronavirus

Hierbij zenden wij u informatie toe omtrent het Coronavirus en hoe Verhoef Groep daarmee omgaat.

Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden, hebben wij onderstaande protocollen voor cliënten en onze werknemers (extern/intern) opgesteld. Alle cliënten waar een woningaanpassing voor ingepland staat of gepland wordt, krijgen onderstaande informatie per  e-mail/post toegestuurd of telefonisch besproken:

  • Mocht u een afspraak hebben en heeft u last/of krijgt u last van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, wilt u dit dan zo snel mogelijk aan onze administratie melden.
  • Het dragen van een mondkapje in onze showroom is voor iedereen verplicht.
  • Mocht u last hebben van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, maar is het noodzakelijk dat er een monteur bij u komt, (bijvoorbeeld er is een storing aan een essentiële voorziening) meldt dit dan direct aan onze administratie. We zoeken dan een gepaste oplossing voor u.
  • Mocht u een afspraak hebben waarvan u vindt dat deze kan wachten, zullen we de afspraak voor u verzetten.
  • Als onze adviseur of monteur bij u binnenkomt, houdt minimaal 1.5 meter afstand.
  • Onze adviseur draagt bij de huisbezoeken een mondkapje.
  • Schud geen hand.
  • Indien de adviseur of monteur zichzelf niet prettig voelt in zijn werksituatie, heeft hij het recht om niet naar binnen te gaan, of om zijn werkzaamheden te staken. Wij zullen dan een andere afspraak met u maken.
  • Mocht u toch last hebben van een (kriebel)hoest of moet u niezen, dan graag de binnenkant van uw elleboog gebruiken.

U kunt contact opnemen via:
telefoonnummer: 072 57 101 27  of mail naar:
info@verhoef-woningaanpassing.nl
Bij niet doorgaan van een afspraak, zullen we zoveel mogelijk binnen een werkdag een nieuwe afspraak met u maken.

Tot slot: onze maatregelen intern zijn:
Binnen het bedrijf zijn alle werknemers geïnformeerd over de symptomen. Zodra een werknemer bijvoorbeeld hoest, is de afspraak dat deze dit meldt en naar huis gaat. Intern zijn extra gedragsregels afgesproken en wordt er vaker schoongemaakt. Vergaderingen zijn tot nader order afgelast.

Wij blijven ons beraden over wat de ontwikkelingen rond het coronavirus voor de voortgang en continuïteit van Verhoef Groep betekenen. We houden daarbij de adviezen van de overheid nauwlettend in de gaten en passen ons Corona-beleid daarop aan.

januari 2021