Thuis – Zorg & Vitaliteitsbeurs

Op zondag 14 juni organiseert Holland Media Combinatie een informatiemarkt voor ouderen en hun kinderen. Het evenement vindt plaats in De Rigtershof, Rigtershof 9 in Grootebroek. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er in het gehele pand bedrijven aanwezig met informatie, lezingen, presentaties en demonstraties. De nadruk ligt op de onderwerpen Zorg en Vitaliteit.

Vitaliteit:

 1. Wat kun je doen met je talenten als 50-plusser?
 2. Wat kun je doen met vrije tijd? Vrijwilligerswerk bijvoorbeeld?
 3. Werken na je 50e? Hoe manage je je talenten?
 4. Werken na je pensioenering? Hoe doe je dat? Welke kansen liggen er?
 5. Young meets old (iPad project)
 6. Mobiliteit: elektrische fiets, uitleg, cursus
 7. Wat kun je doen in het kader van hobby en vakantie?

Zorg:

 1. Welzijn en leefbaarheid: o.a. bewonersondernemingen
 2. Dagopvang en begeleiding
 3. Mobiliteit: scoot mobiel, rollators, sta-op stoel
 4. Woongenot: Computers en TV’s (afstandbedieningen) voor ouderen, Domotica proefopstelling e.d.

Datum en tijd
Zondag 14 juni van 10.00 tot 17.00 uur

Meer informatie volgt.

Beleid Verhoef Groep i.v.m. het Coronavirus

Hierbij zenden wij u informatie toe omtrent het Coronavirus en hoe Verhoef Groep daarmee omgaat.

Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden, hebben wij onderstaande protocollen voor cliënten en onze werknemers (extern/intern) opgesteld. Alle cliënten waar een woningaanpassing voor ingepland staat of gepland wordt, krijgen onderstaande informatie per  e-mail/post toegestuurd of telefonisch besproken:

 • Mocht u een afspraak hebben (willen maken) tussen 15 maart en 6 april en heeft u last/of krijgt u last van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, wilt u dit dan zo snel mogelijk aan onze administratie melden.
 • Mocht u last hebben of krijgen van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, maar is het noodzakelijk dat er een monteur bij u komt, (bijvoorbeeld er is een storing aan een essentiële voorziening) meldt dit dan direct aan onze administratie. We zoeken dan een gepaste oplossing voor u.
 • Mocht u een afspraak hebben tussen 16 maart en 6 april waarvan u vindt dat deze kan wachten, zullen we de afspraak voor u verzetten.
 • Als onze adviseur of monteur bij u binnenkomt, houdt minimaal 1.5 meter afstand.
 • Schud geen hand.
 • Indien de adviseur of monteur zichzelf niet prettig voelt in zijn werksituatie, heeft hij het recht om niet naar binnen te gaan, of om zijn werkzaamheden te staken. Wij zullen dan een andere afspraak met u maken.
 • Mocht u toch last hebben van een (kriebel)hoest of moet u niezen, dan graag de binnenkant van uw elleboog gebruiken.

U kunt contact opnemen via:
telefoonnummer: 072 57 101 27  of mail naar:
info@verhoef-woningaanpassing.nl
Bij niet doorgaan van een afspraak, zullen we zoveel mogelijk binnen een werkdag een nieuwe afspraak met u maken.

Tot slot: onze maatregelen intern zijn:
Binnen het bedrijf zijn alle werknemers geïnformeerd over de symptomen. Zodra een werknemer bijvoorbeeld hoest, is de afspraak dat deze dit meldt en naar huis gaat. Intern zijn extra gedragsregels afgesproken en wordt er vaker schoongemaakt. Vergaderingen zijn de komende weken afgelast.

De komende dagen zullen we ons beraden over wat de ontwikkelingen rond het coronavirus voor de voortgang en continuïteit van Verhoef Groep betekenen. We houden daarbij de adviezen van de overheid nauwlettend in de gaten en passen ons Corona-beleid daarop aan.

16 maart 2020