Samenpas van de Woonzorggroep SAMEN

logo_samen

Verhoef Woningaanpassing is aangesloten bij de Woonzorggroep SAMEN waardoor u kunt profiteren van de vele aanbiedingen van aangesloten bedrijven.

Als pashouder kunt u bij Verhoef Woningaanpassing geheel gratis en vrijblijvend een huistest aanvragen om uw huis te testen op levensbestendig wonen. Ook worden tijdens de huistest mogelijke aanpassingen in en om de woning.

besproken om deze veiliger en comfortabeler te maken zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

 

 

Samen meer voordeel

Woonzorggroep Samen introduceert de Samenpas. Met de Samenpas kunt u gebruik maken van al onze services en diensten én u krijgt korting bij diverse ondernemers in de regio.

En mocht u ooit behoefte hebben aan extra ondersteuning op het gebied van wonen, zorg, welzijn, begeleiding, revalidatie of behandeling, dan bieden wij gratis advies aan en helpen u verder. Als u zich nu aanmeldt voor 2016, profiteert u de laatste maanden van 2015 alvast kosteloos van aantrekkelijke kortingen.

 

Kosten

Een lidmaatschap van de Samenpas kost u slechts €12,50 per jaar. Als lid ontvangt u dan elk jaar de Samenpas. Daarmee kunnen alle thuiswonende leden van uw gezin profiteren van de vele voordelen en kortingen. Bij lidmaatschap ontvangt u een overzicht waarop de producten en diensten benoemd staan, waarvoor de pas gebruikt kan worden. Het aanbod van voordelen waarvoor u de pas kunt gebruiken, kan veranderen gedurende het kalenderjaar.

 

Samenkrant

Tweemaal per jaar verspreidt Woonzorggroep Samen in samenwerking met HMC Media een promotiekrant om u te informeren over nieuwe aanbiedingen en ontwikkelingen in de zorg.

 

Wat biedt Verhoef Woningaanpassing

Als pashouder kunt u geheel gratis en vrijblijvend een huistest aanvragen om uw huis te testen op levensbestendig wonen. Ook worden tijdens de huistest mogelijke aanpassingen in en om de woning

besproken om deze veiliger en comfortabeler te maken zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

 

 

 

zie voor meer informatie: www.woonzorggroepsamen.nl

 

Beleid Verhoef Groep i.v.m. het Coronavirus

Hierbij zenden wij u informatie toe omtrent het Coronavirus en hoe Verhoef Groep daarmee omgaat.

Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden, hebben wij onderstaande protocollen voor cliënten en onze werknemers (extern/intern) opgesteld. Alle cliënten waar een woningaanpassing voor ingepland staat of gepland wordt, krijgen onderstaande informatie per  e-mail/post toegestuurd of telefonisch besproken:

  • Mocht u een afspraak hebben en heeft u last/of krijgt u last van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, wilt u dit dan zo snel mogelijk aan onze administratie melden.
  • Het dragen van een mondkapje in onze showroom is voor iedereen verplicht.
  • Mocht u last hebben van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, maar is het noodzakelijk dat er een monteur bij u komt, (bijvoorbeeld er is een storing aan een essentiële voorziening) meldt dit dan direct aan onze administratie. We zoeken dan een gepaste oplossing voor u.
  • Mocht u een afspraak hebben waarvan u vindt dat deze kan wachten, zullen we de afspraak voor u verzetten.
  • Als onze adviseur of monteur bij u binnenkomt, houdt minimaal 1.5 meter afstand.
  • Onze adviseur draagt bij de huisbezoeken een mondkapje.
  • Schud geen hand.
  • Indien de adviseur of monteur zichzelf niet prettig voelt in zijn werksituatie, heeft hij het recht om niet naar binnen te gaan, of om zijn werkzaamheden te staken. Wij zullen dan een andere afspraak met u maken.
  • Mocht u toch last hebben van een (kriebel)hoest of moet u niezen, dan graag de binnenkant van uw elleboog gebruiken.

U kunt contact opnemen via:
telefoonnummer: 072 57 101 27  of mail naar:
info@verhoef-woningaanpassing.nl
Bij niet doorgaan van een afspraak, zullen we zoveel mogelijk binnen een werkdag een nieuwe afspraak met u maken.

Tot slot: onze maatregelen intern zijn:
Binnen het bedrijf zijn alle werknemers geïnformeerd over de symptomen. Zodra een werknemer bijvoorbeeld hoest, is de afspraak dat deze dit meldt en naar huis gaat. Intern zijn extra gedragsregels afgesproken en wordt er vaker schoongemaakt. Vergaderingen zijn tot nader order afgelast.

Wij blijven ons beraden over wat de ontwikkelingen rond het coronavirus voor de voortgang en continuïteit van Verhoef Groep betekenen. We houden daarbij de adviezen van de overheid nauwlettend in de gaten en passen ons Corona-beleid daarop aan.

januari 2021