Verhoef Woningaanpassing B.V. - Uw veiligheid is onze zorg

Bouw

Zoek u een bedrijf voor verbouw van uw woning of voor het realiseren van een aanbouw? Verhoef Groep is gespecialiseerd in de uitvoering van uw bouwwensen. Door de jarenlange ervaring en deskundige medewerkers kan Verhoef Groep uw wensen werkelijkheid maken.

Wij bouwen in opdracht van particulieren, bedrijven en gemeenten en hebben jarenlange ervaring met:

 • Bouwen van uw aanbouw
 • Bouwen van een slaapkamer en/of badkamer in een bestaande ruimte
 • Bouwen van berging
 • Verbouw om de woning comfortabel, veilig en toekomstbestendig te maken
 • Plaatsen van een (tijdelijke) zorg-unit aan bestaande woning

Na een vrijblijvend gesprek bij u thuis met een deskundig adviseur van Verhoef Groep worden uw wensen vertaald in een heldere offerte voorzien van eventuele bouwtekeningen en bestek.

         

Verhoef Groep is de specialist op het gebied van verbouw, aanbouw en de uitvoering van woningaanpassingen.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefoonnummer 072 57 101 27 of vul onderstaand contactformulier in.

Beleid Verhoef Groep i.v.m. het Coronavirus

Hierbij zenden wij u informatie toe omtrent het Coronavirus en hoe Verhoef Groep daarmee omgaat.

Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden, hebben wij onderstaande protocollen voor cliënten en onze werknemers (extern/intern) opgesteld. Alle cliënten waar een woningaanpassing voor ingepland staat of gepland wordt, krijgen onderstaande informatie per  e-mail/post toegestuurd of telefonisch besproken:

 • Mocht u een afspraak hebben en heeft u last/of krijgt u last van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, wilt u dit dan zo snel mogelijk aan onze administratie melden.
 • Mocht u last hebben van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, maar is het noodzakelijk dat er een monteur bij u komt, (bijvoorbeeld er is een storing aan een essentiële voorziening) meldt dit dan direct aan onze administratie. We zoeken dan een gepaste oplossing voor u.
 • Mocht u een afspraak hebben waarvan u vindt dat deze kan wachten, zullen we de afspraak voor u verzetten.
 • Als onze adviseur of monteur bij u binnenkomt, houdt minimaal 1.5 meter afstand.
 • Schud geen hand.
 • Indien de adviseur of monteur zichzelf niet prettig voelt in zijn werksituatie, heeft hij het recht om niet naar binnen te gaan, of om zijn werkzaamheden te staken. Wij zullen dan een andere afspraak met u maken.
 • Mocht u toch last hebben van een (kriebel)hoest of moet u niezen, dan graag de binnenkant van uw elleboog gebruiken.

U kunt contact opnemen via:
telefoonnummer: 072 57 101 27  of mail naar:
info@verhoef-woningaanpassing.nl
Bij niet doorgaan van een afspraak, zullen we zoveel mogelijk binnen een werkdag een nieuwe afspraak met u maken.

Tot slot: onze maatregelen intern zijn:
Binnen het bedrijf zijn alle werknemers geïnformeerd over de symptomen. Zodra een werknemer bijvoorbeeld hoest, is de afspraak dat deze dit meldt en naar huis gaat. Intern zijn extra gedragsregels afgesproken en wordt er vaker schoongemaakt. Vergaderingen zijn de komende weken afgelast.

De komende dagen zullen we ons beraden over wat de ontwikkelingen rond het coronavirus voor de voortgang en continuïteit van Verhoef Groep betekenen. We houden daarbij de adviezen van de overheid nauwlettend in de gaten en passen ons Corona-beleid daarop aan.

16 maart 2020