Renovatie badkamer Nieuw Vennep

Renovatie badkamer Nieuw Vennep

In opdracht van de familie Klap uit Nieuw Vennep renovatie van de badkamer om deze te renoveren waarbij het een vereiste was dat er geen opstap is tussen de badkamer en het douchegedeelte.

Om in de oude situatie in het douchegedeelte te komen moest er een opstap genomen worden van 30 cm. De combinatie van een gladde douchebak, de hoge instap en gladde vloertegels in de hele badkamer zorgde voor een groot risico om te vallen of uit te glijden. Het leidingwerk was opbouw, de radiator en wandtegelwerk verouderd.

Na het verwijderen van de vloertegels is de gehele badkamervloer voorzien van anti-slip vloertegels en is de afvoerput zo geplaatst dat er geen opstap is tussen de vloer van de badkamer en het douchegedeelte. De leidingen zijn in de muur weggewerkt en de gehele badkamer is voorzien van nieuwe wandtegels. Om meer ruimte te creëren is de wastafel op een andere plek geplaatst waardoor er aanmerkelijk meer ruimte is om in en uit het douchegedeelte te komen. Hierdoor was het ook mogelijk om een glazen douchewand met draaideur te plaatsen.

 

Recensie familie Klap

Onze gerenoveerde badkamer is tot stand gekomen  door profesionele uitvoering en afhandeling. Over het eindresultaat zijn wij uiterst tevreden en danken hiervoor de firma Verhoef  en zijn werknemers/ uitvoerders  Andre,  Rober en Arjan.

Mannen   klasse en nogmaals bedankt.

Henk en Fredie Klap

 

 

Voor informatie en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Verhoef Woningaanpassing op telefoonnummer 072-5710127 of stuur een mail naar info@verhoef-woningaanpassing.nl

 

Uw leverancier en installateur om uw woning veiliger, comfortabeler en toegankelijker te maken! Neem contact op