Social return

Kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Verhoef Woningaanpassing helpt mensen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt aan relevante opleiding en werkervaring, zodat zij een grotere kans maken op een normale baan in de toekomst. Bij voldoende werkaanbod hopen wij hier ook reguliere banen te kunnen creëren.

De medewerkers werken in een soort meester-gezel verhouding samen met de gespecialiseerde medewerkers van Verhoef Woningaanpassing.

Vanwege onze aandacht voor veilig werken, denken wij een uitstekend leer-werkbedrijf te zijn. Er wordt in opleiding en in de praktijk geleerd hoe zij diverse werkzaamheden moeten uitvoeren en wij hopen daarbij talentvolle medewerkers zover te brengen, dat ze als volwaardige medewerkers in dienst kunnen treden bij Verhoef Woningaanpassing of bij een soortgelijk bedrijf.

Naast de technische en administratieve kennis besteden we aandacht aan de nodige sociale en communicatieve vaardigheden. Wij weten namelijk uit ervaring hoe zorgvuldig we moeten zijn bij de doelgroepen waarvoor wij de voorzieningen realiseren.

Samenwerking

Verhoef Woningaanpassing heeft op dit moment een samenwerking met AM Groep.
Klik op onderstaand logo voor meer informatie over deze samenwerking.

AM Groep logo

Uw leverancier en installateur om uw woning veiliger, comfortabeler en toegankelijker te maken! Neem contact op